Tänään olen päivän aikana syönyt vain 3 ateriankorviketta, koska ei ole ollut yhtään nälkä! Terveellisyyden nimissä aion tosin syödä vielä yhden pirtelön. Iltapäivällä alkoi väsyttämään kamalasti, sillä olin nukkunut yöllä huonosti. Nukuin "lyhyet" päiväunet: nukahdin ennen kuin ehdin laittaa herätyskelloa, joten nukuin 4 tuntia.. Muuten päivä on ollut ihan hyvä, ja olen jaksanut hyvin. Nälkä ei tosiaan missään vaiheessa ole päässyt yllättämään, mutta pientä uupumusta oli huomattavissa pitkin päivää. Huomenna on koulupäivä, joten dietti ja jaksaminen pääsevät tosikokeiluun. Luokallamme on myös illalla saunailta, jolloin grillaamme jne. Itse syön varmaan pussikeiton.......

Sosiaalisesta syömisestä on vaikeinta luopua. On ikävä katsella muiden syömistä, vaikkei itsellä edes olisi nälkä. Itselleni vaikeinta on jättää pois juustot. Ainoa ruoka, jota on nyt parin päivän aikana tehnyt mieli, niin rullakebab valkosipulikastikkeella (ja valkosipuli muutenkin)! Ihan kummallinen mielihalu. Mutta pystyn kyllä vastustamaan kiusausta (dieetin jälkeen on kyllä mentävä jonkun kanssa puoliksi syömään sellainen).


Kirjoittelen huomenna taas arkipäivän kokemuksia! Detox-kuuri on oikeasti toiminut: olo on pirteä jo aamulla aikaisin ja reisistä on muhkurat vähentyneet huomattavasti! Wau.