Kirjoitan detox-kuurilleni ihan oman postauksen nyt. Tänään on menossa päivä 3/10. 

Idea lähti siitä, kun ystäväni kanssa päätimme laihduttaa muutaman kilon, ja pohdimme, että olisi hyvä aloittaa kehonpuhdistuksella. Detoxin on siis tarkoitus puhdistaa kehosta haitallisia ja sinne kertyneitä aineita. Tilasimme molemmat tämän setin ja se saapuikin postissa torstaina. Aloitin samana päivänä. 

Kuurin aikana tulee juoda detox-juomaa (,joka maistuu muuten persikkajääteelle!) n. litran verran päivässä sekä rasvata keho aamuin illoin mukana tulevalla voiteella. Myös ihon kuorinta on suositeltavaa, jotta kuona-aineet poistuvat tehokkaammin elimistöstä ja pintaverenkierto vilkastuu. 

Tiivistettä tulisi laittaa 45ml litraan vettä, mutta itse sekoitan sen määrän 1,5litran pulloon ja on silti hyvää. Uute sisältää mm. voikukkaa ja vihreää teetä, mutta vain 6kcal/45ml, joten juoman kittaamisesta ei tule paha omatunto. 

Omat kokemukseni ovar tähän menneessä olleet erittäin positiivisia! Tulee juotua paljon enemmän päivässä, ja jo sekin saa aikaan paremman olon. Nestettä myös poistuu runsaasti, eli vessassa ravaaminen hieman ärsyttää. Voidekin tehoaa, huomasin sen heti parin käyttökerran jälkeen! Selluliittiä on ongelma-alueilla tosissaan vähemmän ja iho tuntuu kiinteämmältä joka puolelta. Suosittelen siis lämpimästi kaikille, jotka tarvitsevat kehon pikaista puhdistuskuuria! 

Haittapuolena moni on maininnut näpyt (jotka loogisesti tulevat kuona-aineiden poistuessa), mutta itse en (vielä) ole niistä kärsinyt.