Hups, jäänyt parina päivänä kokonaan kirjoittelematta! Tälläinen bloginpitäjä olen, se vain unohtuu. 

Noh, torstaina oli aivan järkky migreeni enkä päässyt kouluun. Päivä oli aika mitäänsanomaton, katsoin tosin paljon Skinsin kakkostuotantokautta.

Perjantai oli hyvä päivä taas! Koulun jälkeen käytiin taas kavereiden kanssa kaupungilla ja kaksi kaveria otti lävistykset rustoon! Ostin äitienpäivälahjan, sekä itselle Salatut elämät osa 2 -boksin ..................................... Ostin myös sukkia! Niitä ei voi koskaan olla liikaa. Tulin myös illalla kotiin äitiä moikkaamaan!

En varmaan taas kirjoittele pariin päivään, sillä huomenna käyn teatterissa ja katsomassa mummoa ja ajelen vielä illalla/yöllä kotiin takaisin. Mies tulee armeijasta kotiin, joten en myöskään sunnuntaina ehdi kirjoitella. Maanantaina koulun ja miehen lähdön jälkeen, jos muistan, niin kirjoitan!

Paino ei ole tippunut pariin päivään (hassua...). En ole lipsunut enkä mitään, mutta paino on vain paikallaan. Eihän se ole mahdollista millään???? Peruskulutuksenikin pitäisi olla jo melkein kaksinkertainen syömääni ruokaan nähden.. Noh, vielä pari viikkoa jäljellä, katsellaan tuloksia sitten!